Droog en warm winterseizoen Hockey Club Naarden en Kampong

Droog en warm winterseizoen Hockey Club Naarden en Kampong

Het winterseizoen is bijna voorbij maar bij Hockey Club Naarden kunnen ze nu al terugkijken op een succesvolle winter. O.a. omdat er gespeeld kon worden in een droge en warme tent. Vorig jaar was dat wel anders toen het hockeyseizoen startte met gladde vloeren van de condens en slechte verwarming.

Complete aanpak voor drogen en verwarmen

Droogspecialist werd in het seizoen 2014/2015 al ingezet om het probleem van de gladde vloeren op te lossen. Door een professionele aanpak van de Droogspecialist kon het seizoen zonder verdere problemen worden voortgezet. Dit seizoen was de Droogspecialist goed voorbereidt en heeft zowel de klimaatbeheersing als de verlichting op zich genomen. Een voordeel want HCN wilde graag één partij om mee samen te werken. 

Door deze samenwerking kon het gebruiksgemak ook verbeterd worden. Met één centraal te bedienen paneel kan de verlichting, temperatuur en luchtvochtigheid zeer eenvoudig worden aangestuurd.

Bekijk het filmpje over de tijdelijke locatie van HCN en de oplossingen van de Droogspeciliast…

Hockey Vereniging Kampong

Wegens het succes in Naarden kwam ook Hockey Vereniging Kampong uit Utrecht met het verzoek aan Droogspecialist een soortgelijke oplossing te bieden. Ook deze club had last van vochtproblemen waardoor gevaarlijke situaties ontstonden tijdens trainingen en wedstrijden. Inmiddels speelt ook Hockey Vereniging Kampong in een droge en veilige tent.

Copyright 2021 Droogspecialist | Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies

Beoordeling volgens onze klanten: 8.8 van 82 reviews.